Årsstämman 2023

Styrelsens arbete inför årsstämman är i full gång. Preliminärt datum är onsdag den 12 april och ber er reservera detta datum i kalendern, så återkommer vi med mer information inom kort. Vi vill uppmärksamma att ev. motioner till årsstämman som ska behandlas av styrelsen ska vara insända senast den 1 februari (enligt våra stadgar).

Styrelsen kommer att bytas ut på några poster och valberedning har satt i gång sitt arbete för nomineringar till stämman. Om någon har intresse av att vara med i styrelsen och arbeta för en trivsam boendemiljö och föreningens framtida utveckling, är ni varmt välkomna att kontakta Anders Dahlqvist beatles6838@gmail.com och Lars Bengtsson lars.bengtsson14@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.