Vårens årsstämma 12 April

Årsstämman hålls onsdag den 12 april kl. 18.30 i möteslokal Solfångaren, Mariehällsvägen 72, Maria Park, Helsingborg. Agenda och kallelse delas ut innan stämman och årsredovisningen kommer finnas tillgänglig i Nabo-portalen. Det bjuds på kaffe och kanelbulle. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta.

Lasse Bengtsson kommer lämna Valberedningen i samband med stämman. Om det är någon som vill bidra till föreningen genom att hjälpa till med valberedningens arbete är ni välkomna att kontakta Anders Dahlqvist beatles6838@gmail.com.

I direkt anslutning efter stämman, hålls konstituerande styrelsemöte med nya ledamöter och suppleanter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.