Föreningstämman 20 Mars

I onsdags var vi ett trettiotal medlemmar som samlades i Linnéaträdgårdens mysiga växthus och hade vår bostadsrättsförenings årsstämma.
Årsstämman är viktig händelse i en bostadsrättsförening. Föreningsstämman är bostadsrättsföreningens högsta beslutande organ, som visar att föreningen präglas av demokrati och att alla medlemmar får vara med och besluta i frågor som rör föreningen. Stämman utser en styrelse för att sköta den löpande förvaltningen av föreningen. Dagordningen på stämman är rätt strikt där vissa delar styrs av lagar och andra av våra gemensamt överenskomna stadgar.

Mia Björkman valdes in som ny ledamot i styrelsen. Hon ersätter Daniel Edenström som lämnar styrelsen. Vi tackar Daniel för ett mycket gott arbete i styrelsen där han har haft järnkoll på ekonomin.

Som nämndes på stämman är vår förening på prov medlemmar i “Bostadsrätterna”, en rikstäckande organisation för Sveriges bostadsrättföreningar. Där kan man få information kring vad som gäller angående boende och regler inom en bostadsrättsförening. Samtliga våra medlemmar kan logga in och ta del av allt material på deras hemsida. http://www.bostadsratterna.se.Användarnamn: Brf Maria Park. Lösenord: 8301

Stämmans ordförande, Mikael Wahlström från BoNea (vår ekonomiska förvaltare), berättade också om den portal som finns där vi som medlemmar kan logga in och se avier, ta ut rapport för Brf information mm. https://bonea.realportal.nu/ . Ert användarnamn (fyra siffror) hittar ni längst ner på era avgiftsräkningar (röda fält i bilden nedan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.