Föreningstämman och nya styrelsen 2021

Trettio röstberättigade medlemmar deltog på den digital årsstämman. Mia Björkman och Dick Nelson lämnar styrelsen. Vi tackar Mia och Dick för ett mycket väl och uppskattat arbete i styrelsen. Nya i styrelsen blir Veronica Nilsson och Berne Andersson.

Den nya styrelsen som konstituerade sig i efterföljande styrelsemöte består av Pia Vendel (ordförande), Veronica Nilsson (vice ordförande med ansvar för ekonomi), Mats Gallstad (sekreterare), Berne Andersson (ledamot med ansvar för byggnadsfrågor), Ingrid Krantz (ledamot), , Anders Qvarnström (suppleant med ansvar för IT), Jan Eriksson (suppleant) och Catarina Berggren (suppleant)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.