Årsstämma 2022

Som vi berättat tidigare har vår revisor gett oss positivt besked om att föreningen med hög sannolikhet har rätt till momsåtervinning för investeringarna vi gjort under förra året. KPMG arbetar nu med att utreda omfattningen för hur stor del av föreningens kostnader som är kopplat till vår momspliktiga verksamhet. Detta påverkar årsredovisningen för 2021 som ska fastställas av stämman.
Enligt våra stadgar ska årsstämman hållas innan slutet av juni och vi arbetar just nu efter ett preliminärt datum för årsstämman som är onsdagen den 15 juni kl. 18.30. Vi ber er reservera dagen och återkommer med kallelse så snart vi fått klartecken från vår revisor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.