Föreningsstämma och nya styrelsen 2022

Ca trettio röstberättigade medlemmar deltog på årsstämman. Berne Andersson, Ingrid Krantz samt Catarina Berggren (suppleant) lämnar styrelsen. Vi tackar Berne, Ingrid och Catarina för ett mycket väl och uppskattat arbete. Nya i styrelsen blir Henrik Nilsson, Micaela Rinaldo och Anders Björkman som ledamoter, samt Michael Hummerhielm som suppleant. Välkomna!

Den nya styrelsen som konstituerade sig i efterföljande styrelsemöte består av Veronica Nilsson (ordförande), Mats Gallstad (sekreterare), Henrik Nilsson (vice ordförande och ansvar för ekonomi), Micaela Rinaldo (ledamot), Anders Björkman (ledamot), Anders Qvarnström (suppleant med ansvar för IT), Jan Eriksson (suppleant) och Michael Hummerhielm (suppleant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.