Årsstämma 2022

Preliminärt datum för vår årsstämma är den 20 april (OBS nytt datum, tidigare 6 april) så reservera detta datum i kalendern. Vi planerar i första hand för ett fysiskt möte och hoppas att förutsättningarna är med oss. Vi återkommer med mer information tillsammans med kallelse och agenda inom kort.
Motioner till årsstämman som ska behandlas av styrelsen ska vara insända senast den 1 februari (enligt våra stadgar).
Styrelsen kommer att bytas ut på några poster och valberedning har satt igång sitt arbete för nomineringar. Om någon har intresse av att vara med i styelsen och arbeta för en trivsam boendemiljö och föreningens framtida utveckling, är ni varmt välkomna att kontakta Lars Bengtsson lars.bengtsson14@gmail.com och Anders
Dahlqvist beatles6838@gmail.com
/ Styrelsen Brf. Maria Park 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.