Allmän Information Januari 2024

Uppgradering bredband
Nu har vårt bredband uppgraderats till 1000/1000 Mbit/s så ifall ni inte redan har bytt ut den gamla utrustningen så är det dags för det. Ifall ni missade någon av utdelningstillfällena så kontakta Anders Qvarnström på anders@mariapark3.se för att stämma av tid för överlämning av nya utrustningen.

Porttelefon
Styrelsen har fått in en fråga gällande hantering av de gamla porttelefonerna som sitter i lägenheterna med gemensam ingång. Det finns inga planer på att återinföra den funktionaliteten så dom som önskar montera ner dessa kan göra det.

Hjärtstartare
Föreningen har en hjärtstartare i entrén till det västra huset. Vid en akut situation får alla givetvis lov att nyttja den men eftersom den sitter i ett låst utrymme så har vi valt att inte registrera den i hjärtstartarregistret.

Håll koll på avloppen
För att undvika onödiga kostnader och andra otrevligheter är det viktigt att vi hjälps åt att inte spola ner saker i våra avlopp som inte hör hemma där. Det gäller bland annat stekfett och matfett som istället ska slängas i matavfallet. Se länk för mer info. https://nsr.se/privat/allt-om-din-sophamtning/kallsorteringoch-avfall/matavfall/inget-fett-i-avloppet/

Städdagar 2024
Följande datum är det kanon ifall ni redan nu antecknar i era kalendrar för våra gemensamma städdagar.
5 maj 10.00 – 12.00
6 oktober 10.00 – 12.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.